ONE STROKE PAINTING tečaj-info

Posted: 02/10/2011 in one stroke, radionice

Prvi One Stroke Painting tečaj je iza nas! Danas su pasionirane ljubiteljice tehnike uspješno položile svoj prvi OS ispit i dobile diplomice. Počeli smo po dnevnom svjetlu, a išli kući po mjesečini, jer smo imali čak dvije skupine polaznika! Bilo je tu mnogo učenja, zabave, vrijednih ručica, poneka sumnja  u “hoće–li–mi–to-uopće- uspjeti” stilu , ali najviše od svega -oduševljenja vlastitim radovima na kraju tečaja! Fotografije govore više od tisuću riječi. Hmmm, sasvim sam sigurna da  polaznicama više neće proći ni dan a da se ne zapitaju kojim bi potezom mogli naslikati cvijet kojeg su vidjeli u prolazu…ili bilo što drugo! Iskrene čestitke svima i stroke on!

No, tu je tek počela naša ONE STROKE PAINTING priča-već sljedećeg utorka, 04. listopada 2011., u Gradskoj knjižnici u Trogiru imamo novu besplatnu prezentaciju tehnike s nekim sasvim novim projektima. Pridružite nam se!

Komentari
  1. tina kaže:

    iskrene čestitke

  2. LivesArt kaže:

    Kike, čestitam na prvom tečaju,prekrasni radovi, vidim zadovoljna poznata lica "učenica" sa zajedničkih nam radionica i žao mi što ovu nisam mogla biti sa vama!

  3. Hvala od srca! @Ljiljana, i meni je žao, ali sam sigurna da ćemo sve nadoknaditi čim nam dođete! Sigurno će se naći i vremena i za koju kavicu, da pročešljamo i sve ovoljetne avanture!

  4. Anonymous kaže:

    ovo je prekrasno,recite mi dali slucajno znate-dali u njemackom gradu mainz postoji takav kurs

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s