OSCI 2 Certified instructor!

Posted: 12/03/2012 in info, London, one stroke

Posljednjeg dana u Engleskoj imala sam zadatak napraviti još nekoliko radova prije evaluacijskog dijela ispita. Posebno me veselio ovaj na žutoj podlozi, u folkart stilu kojeg ranije nisam probala. Podsjetio me na Alicinu Zemlju čudesa, kao i onaj jučerašnji na crnoj podlozi. Sasvim sam sigurna da će se neki od mojih radova u budućnosti razvijati upravo u tom smjeru.
DSC02149 DSC02147

Još me jako drma adrenalin od čitavog iskustva certificiranja na Level 2!
Puna sam različitih osjećaja,  konfuzije, ponosa, sreće, odgovornosti-ma svega u jednom! Povremeni teleći izraz na fotografijama, dakle, nije slučajan. Neke od unutarnjih podličnosti, takozvanih malih kristinkovaca ,kao što su Ana-Liza i Mr. Perfect, već razmišljaju kako još više poraditi na detaljima i usavršavati se, dok Ego Tripper, Praznoglava i Pametnjakovićka spavaju na lovorikama i vesele se sutrašnjem letu doma -zračnom elementu, ptičjoj perspektivi, bistrenju uma između slojeva bijelih pahuljastih jastuka i neograničenoj količini sunčeve svjetlosti… Obožavam! Do dolaska na aerodrom ipak, treba razmišljati prizemljeno, i  ne  zaboraviti –  u Engleskoj…
DSC02151

Komentari
  1. Sandra Z kaže:

    Hej :)) Pa čestitam ti od srca :)) Budeš ti sigurno ovo svoje veselo društvo (unutarnje) dovela u red, ha-ha, sigurno ti nije dosadno.Uživaj u novim iskustvima i znanjima. Folkart stil jako je simpatičan :))Lijep pozdrav :))

  2. Angie kaže:

    Samo slinim….

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s