Početni One Stroke painting ljeta 2012.

Posted: 02/08/2012 in one stroke, radionice

Na One Stroke Painting tečajevima uvijek imam mnoštvo polaznica koje nisu iz Splita, već za tu avanturu dolazi iz okolnih gradova. Jako sam počašćena i sretna zbog toga! I ovaj put je šesteročlana postava šaroliko kombinirala po startnim pozicijama: Sinj, Omiš, Solin, Murter, Sitno, Podstrana… ta činjenica obećava stroukerski cvat u svim kutcima Dalmacije, i jedva čekam vidjeti buduće radove mojih polaznica!

DSC04125

Već nakon prvog dana jedna od njih je bila izrazito vrijedna: pogledajte samo njen samozadani domaći uradak! Bravo, Ana! Još jednom je potvrdila činjenicu da za dobro stroukanje ( osim jednog kista i boje) nije potrebno ništa više od dobre volje i upornosti!

     DSC04120                DSC04122

Drugi dan tečaja dame su provele u slikanju “ispitnog”, zadanog projekta.Jako mi je žao zbog drhturave fotografije-nažalost, foto aparat je otkazao poslušnost te je pripomogao mobitel jedne od novopečenih Stroukerica.

30072012003 Svakako je ovo jedna od najzgodnijih postava ikad! Neke od njih uskoro očekujem i na Naprednom tečaju sljedećeg mjeseca.  I iskreno se nadam  da će nam se i pokoja Splićanka pridružiti 😉

Komentari
  1. Ma jah..i ja bih se tako smejala :((Bravo za stroukerice!!Da li bi bila jubazna da ubijes verifikaciju? Hvala. :))))

  2. Marinica kaže:

    Bile ste vrijedne! Super su radovi 🙂

  3. Draga MPL, neću, jer mi je lani skoro srušilo blog kojeg su zatrpali smećem i virusima, zato sam je i stavila. Molim te, trpi i navraćaj i dalje unatoč 😉

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s