Thinking big…

Posted: 09/08/2012 in decorative painting, kistovi, one stroke

Posljednjih nekoliko dana gledam drugačijim očima gradske kvartove. Mjerkam, planiram, fantaziram. Provjeravam hrapavost/glatkoću zidova. Mislim se bi li bilo bolje to obaviti noću….ali onda moram imati i dostupnu svjetlost na umu, planirati blizinu ulične rasvjete, eventualno uključiti i inkriminirati kojeg pomagača. Thrill me hvata pri pomisli da to učinim čak u blizini, gdje bi mogli shvatiti tko je to napravio…Kako li se zovu oni koji to uživaju raditi još više pri pomisli da ih se može uhvatiti? Nemam pojma, ali naziv sigrno završava sa …maniak 😉
Kako bilo, malo sam se bolje informirala o materijalima iz bliže mi radne okoline. Kolega iz trgovine Art Shop ljubazno je ustupio Najmoćnije i omogućio fotku kakve se ne bi ni Strikoman posramio…dame i gospodo, predstavljam vam spaltere, u veličinama od 2 do čak 20 cm!
IMAG0009
I ja se ranije hvalila velikim kistom? Pihhhh…! Kale sam naslikala ovim sa zelenom drškom, trećim s lijeve strane. Veliki Narančasti širok je poput moje podlaktice….i imam velike planove za njega…..
Pssst, nemojte me odati!

Komentari
 1. Sta li se to kuva u tvom mozgu, da mi je znati :))Javlja mi se da cu sutra videti u novinama :"..maniak blogerica prefarbala grad na brzinu" :))

 2. Marinica kaže:

  Moglo bi se nešto zanimljivo izroditi iz tih tvojih ideja… ako ukrasiš koji dio grada obavezno nam se pohvali 🙂 Ja ću sigurno škicnuti 😀

 3. Sandra Z kaže:

  Ha-ha, šutim "ko riba" … samo kreni! Vjerujem da se u tvojoj glavi kuha nešto jako, jako dobro.

 4. Iskrica kaže:

  JedvA čekam da vidim ostvarenje velikih planova! I ja sam ovih dana u fazonu velikih, nebeskih ideja. Glatkoću zidova nisam proveravala, ali mi ljudi govore NE DIRAJ TO, VIDIM KAKO GLEDAŠ, kad god uzmem neki predmet u ruke. Ne daj Bože, da imam takve četkice pri ruci, i rođenu majku bih prefarbala.

 5. nail crazy kaže:

  lol, sve čekam da osvaneš u slobodnoj… zgrade preko noći osvanule u cvijeću, pljesak nepoznatom umjetniku ;-D

 6. s naglaskom na nepoznatom.;))

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s