Nije onakva kakvom se čini…

Posted: 19/09/2012 in akril, cvijeće/flowers, one stroke, voće/ fruit

 

Mislim da sam već nekoliko puta spomenula kako je jedna od mojih omiljenih akrilnih boja nijansa Payne’s gray. Nemaju je svi proizvođači akrilnih boja u svojoj ponudi, ali oni koji je imaju neka prime izraz moje duboke zahvalnosti. Meni je bila dostupna ona od Louvrea. Obožavam mogućnosti koju nudi ta naizgled crna, a zapravo totalno kameleonska boja, i način na koji u  različitim kombinacijama daje bogatu paletu efekata. Nešto o njoj možete pročitati i ovdje.

U posljednje vrijeme, međutim, varam dragu mi Payne’s gray s još jednom kameleonskom ljepoticom, folkartovom  Midnight. Obožavam kad me boja iznenadi! Obožavam kako svaki put izgleda drugačije. Obožavam kako je jedna kad je namažem samu u tankom sloju, druga kad je u debljem, treća kad je s nekom drugom bojom….U originalu je  nešto između duboko-tamno-ljubičaste i crne…ali da ne pričam previše dalje, prilažem dokaze:

DSC04796(1)

Boja tacne, ova tamna, je kombinacija Midnight i Taffy… u ovom duetu nema ni traga od njene ljubičaste prirode!

 

2409

Na  kutiji za vino odigrala je manju ulogu, i to tek na tamnijim bobicama crnog grožđa, onima u pozadini, u kombinaciji s True Blue i Night Sky, te na velikom listu pokraj bijelog grozda.

U slučaju da je odlučite potražiti, ljepotica izgleda ovako:

DSC04868

Znam da ništa od ovog što sam vam pričala ne možete nazrijeti gledajući njenu ambalažu, ali vjerujte mi na riječ: u bilo kojoj akrilnoj avanturi ova će vam nijansa izvrsno doći. Osim što nećete tako lako naći toliko tamno nijansiranu “noćnu” boju, a da ipak nije crna, uživat ćete u svakom trenutku otkrivajući kamo će vas sljedeći put odvesti. Nije onakva kakvom vam se može učiniti na prvi pogled. Više je od toga 😉

Komentari
  1. Iskrica kaže:

    Gle, zaista nije onakva kakvom se čini! Obožavam takve boje čak i kad kupujem odeću volim boju koja "nije onakva kakvom se čini".

  2. Nely kaže:

    Baš mi se sviđa ta nepredvidivost boje,sada si me potpuno zaintrigirala da ju probam:)

  3. tina kaže:

    super,ovakve je stvari dobro znati

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s