O meni

kslogo2

 

Oduvijek sam bila kreativni i nezasitni hobbymanijaK zvan Kike. U međuvremenu je postala i kurjožasti knjigoljubac,konjoljubac, prijateljica,rokerica, rolerica, općeživotna istraživačica,naivčina,kuharica, štreberica, supruga, pasionirana putnica i čistačica, mama, odgajateljica,žena i neumorna analitičarka, One Stroke Painting instruktorica i  voditeljica kreativnih radionica u trgovini slikarskog i hobby pribora “Art Shop” u Splitu.

 

Zašto blog, zašto sada?
Prvo, jer više nema prostora u kući za sve moje tvorevine, ozbiljno nam zagušuju kubaturu uzduha i slobodu kretanja. U prenesenom i doslovnom značenju.
Drugo, jer se mnoge moje Unutarnje Podličnosti živo žele izraziti, pa tako Unutarnja Bibliotekarka ima veliku potrebu posložiti i organizirati život i djela 😉
Treće, moji raseljeni i novostečeni prijatelji diljem svijeta vole ideju da me čitaju kao novine, ujutro uz kavu, i kao priču za laku noć navečer.

Za mene je kreiranje igra i doživljaj, ja u svemu i sve u meni, bez granica i definicija. Ovaj blog neće imati svoj stil i neće biti doslovno ozbiljan …zapravo, u ovom trenutku i ne znam i ne želim znati kakav sve može biti…

Komentari
  1. Ti si jedna vrlo talentirana i lijepa osoba.Zelim ti sve najbolje.A sebi zelim malo tvog vremena da mogu slikati lipe slike…i biti jedan mali dio kreacija u vasoj maloj radioni.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s