One Stroke™

35a

Prva certificirana instruktorica One StrokePainting-a (OSCI-1, OSCI-2, wOils) u Splitu i Dalmaciji, Kristina Uvodić, predstavlja Vam tehniku slikanja iz samo jednog poteza, koja već godinama ima svoje obožavatelje i poklonike diljem svijeta. Osmislila ju je amerikanka Donna Dewberry, a popularnost je zaslužila prekrasnim i bogatim motivima, inovativnom jednostavnošću i lakoćom savlađivanja. Nikad niste slikali? Mislite da je to preteško, da vam nedostaje talenta, da to nikada ne biste uspjeli naučiti? Ova tehnika dokazat će vam suprotno!
Možete naučiti slikati upravo ovom tehni
kom, uz nadzor certificirane instruktorice One Stroke™ painting-a.

  • ONE STROKE PAINTING tečajevi podjeljeni su u tri stupnja i to: početni, napredni i završni tečaj. Razlikuju se po zahtjevnosti, vremenu trajanja te vrsti pribora i tehnika koji se na njima koriste. Karakteristični su i po osobitom metodičkom pristupu, koji vam omogućava postupno usvajanje znanja i primjenjivanje istog kroz različite projekte.
  • ONE STROKE PAINTING tematske radionice namijenjene su svima koji žele dodatno usavršiti stečeno znanje One Stroke™ Paintinga, te ga dodatno proširiti novim potezima, motivima i sl. Tematske OSP radionice podijeljene su u dvije skupine: za sve vas koji ste završili početni OS tečaj, te za vas sa završenim OS naprednim ili završnim tečajem.
  • DOĐI, IZRADI I PONESI! – ONE STROKE PAINTING prezentacija, potpuno je BESPLATNA i namjenjena svima vama koji se želite upoznati s tehnikom, doznati više o njoj ili biti sigurni da li je OSP tečaj pravi izbor za vas. Dođite i provjerite, zajedno s certificiranom instruktoricom i originalnim kistovima i bojama okušajte se u prvim potezima.
  • NOVO-RADNI LISTOVI
    U prodaji ONE STROKE
    PAINTING radni listovi Kristine Uvodić OSCI-2
  • NOVOwOils® radionice! Potpuno novi medij u velikom svijetu One Stroka™ su wOilsi, uljane boje topive u vodi. Nude bezbrojne mogućnosti kombiniranja poteza i medija i tako otvaraju sasvim nova vrata u bogatom i šarenom svijetu One Strokea. Ovim radionicama mogu pristupiti svi koji su završili bilo koji tečaj OSP-a.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s